Az Év Tájépítésze Díj 2022

TISZTELT JELÖLŐK, TISZTELT PÁLYÁZÓK, IDÉN RENDEZZÜK MEG A 10. ÉV TÁJÉPÍTÉSZE PÁLYÁZATOT, DÍJÁTADÓ GÁLÁT. KÉRÜNK MINDEN ÉRINTETTET, JELÖLJE AZ ÁLTALA ISMERT, A DÍJRA ESÉLYES KOLLÉGÁKAT. TALÁLKOZZUNK MINÉL TÖBBEN ÉS ÜNNEPELJÜK A SZAKMA KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ KOLLÉGÁIT ÁPRILIS 29-ÉN A VILLÁNYI ÚTI DÍSZTEREMBEN, ÜNNEPELJÜK EGYÜTT A JUBILEUMI ESEMÉNYEN.

 

AZ ÉV TÁJÉPÍTÉSZE DÍJ az aktív szakmagyakorlók egy rövidebb szakmai periódusának kiemelkedő - maximum 5 évre kiterjedő - teljesítményét és a szakmai innováció elismerését célozza. A díjban részesülhet évente egy alkotó (esetleg alkotópáros, vagy alkotó csapat) egy előre felkért szakmai zsűri döntése alapján.

 

ÉV TÁJÉPÍTÉSZE DÍJ-ban részesülhet minden magyar állampolgárságú, tájépítész végzettségű (vagy ezek jogelődjeként értelmezhető) szakmagyakorló, aki 5 évig ilyen díjban nem részesült, teljesíti a mindenkori díjszabályzatban és az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem tagja a jelölteket értékelő zsűrinek és nem rokona az adott évben felkért zsűritagoknak.

A PÁLYÁZATI KIÍRÁS TELJES EGÉSZÉBEN ITT ÉRHETŐ EL.

 

Az Év Tájépítésze Díjátadó Gála időpontja: 2022. 04. 29.

 

A Közönségszavazás határideje: 2022. április 28.