Év Junior Tájépítésze-díj

Az ÉV JUNIOR TÁJÉPÍTÉSZE-DÍJ a kiemelkedő pályakezdő tehetségek szakmai elismerését, bemutatkozását célozza. A díjat évente egy alkotó nyerheti el az évente meghatározott ötletpályázati felhívás alapján kidolgozott projektjével, amelyet a felkért szakmai zsűri bírál el.

ÉV JUNIOR TÁJÉPÍTÉSZE-DÍJ-ban részesülhet minden magyar állampolgárságú, tájépítész hallgatói státuszú vagy végzettségű alkotó, aki 3 évig ilyen díjban nem részesült, legfeljebb 3 éve diplomázott, teljesíti a mindenkori díjszabályzatban és az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem tagja a jelölteket értékelő zsűrinek és nem rokona az adott évben felkért zsűritagoknak.

A díj a díjszabályzatban és az éves kiírásban szereplő feltételeket teljesítő pályázók körében kerül kiosztásra minden év áprilisában, a Tájépítészet Hónapja rendezvénysorozat keretében megrendezett díjátadó gálán.

* a pályázaton résztvevők anyagaik feltöltésével kifejezetten engedélyt adnak a DÍJALAPÍTÓKNAK azok kiállításon, kiadványban, prezentációban, reklámban való felhasználására a szerzők feltüntetése mellett. A feltöltött személyes adatokat a DÍJALAPÍTÓK bizalmasan kezelik, harmadik személynek a felhasználó engedélye nélkül nem adják ki.

 

CsatolmányMéret
dijszabalyzat_0.pdf157.33 kB